Perła Jeziora Międzybrodzie Bialskie to nie tylko wyjątkowe miejsce nad wodą, ale także oaza dla smakoszy. Nasza restauracja, zlokalizowana u stóp Góry żar, przyciąga gości nie tylko widokami, ale przede wszystkim wyśmienitą kuchnią. Teraz nasi szefowie kuchni wyruszyli w kulinarną podróż, by zaprezentować swoje umiejętności podczas ferii zimowych.
Nasz szef kuchni, Zbigniew Harężlak, i szef Sebastian "Szromu" Schrom zostali zaproszeni do wspólnego gotowania z Radiem ESKA w ramach wydarzenia „Strefa Małopolskiej Gościnności”. Wyruszyli ze swoją dwumetrową patelnią, by serwować smakowite dania na świeżym powietrzu.
Odwiedzili już Szczawnicę i Białkę tatrzańską, gdzie ich aromatyczny bigos podbił serca uczestników i organizatorów. W Szczawnicy mieli także okazję gościć w programie „Pytanie na śniadanie”, opowiadając o swojej pasji i tradycjach kulinarnych Małopolski.
Już 15 lutego, w ramach „Sygnału Weekend”, nasi mistrzowie kuchni pojawią się w Krynicy-Zdroju! W planie wielkie gotowanie, pyszne degustacje oraz niezapomniana atmosfera. Jeśli chcecie spróbować ich popisowych dań i poczuć prawdziwą małopolską gościnność – nie może Was tam zabraknąć!
Śledźcie relacje z tych wydarzeń na stronie Radia ESKA oraz naszych mediach społecznościowych. Do zobaczenia przy patelni! 🍽️🔥
Prawdopodobnienajlepsza restauracja w regionie
GODZINY OTWARCIA
Zamknięte
11:00 - 21:00
11:00 - 21:00
11:00 - 21:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
11:00 - 22:00
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Sobota
Niedziela
KONTAKT
34-331 Czernichów
ul. Żywiecka 101
Rezerwacja stolików
Organizacja imprez
+48 724 036 004
biuro@perlajeziora.pl